Fotogallerij

Camping-Time de slaap oplossing

Overnachtingen op jullie event? Wij voorzien unieke Frient slaaptenten

Wilt u uw gasten ontvangen op de plaats van uw evenement? Laat ze een ongewone nacht beleven in onze Tipi Village. Onze prachtige Frient slaaptenten bieden je de mogelijkheid om tot het einde van de nacht te feesten zonder je zorgen te maken over de terugkeer. Beleef onvergetelijke ervaringen samen tijdens het slapen in het wild, in het hart van de natuur.

Naast je Tipi-tent kunnen we voor jou en je gasten tijdelijke slaapplaatsen met  mooie gastvrijheid tenten voorzien. Op elke unieke locatie, voor elke gelegenheid en tijdens alle seizoenen. Of het nu gaat om een ​​festival glamping, bedrijfsevenement, festival bruiloft of een sportevenement.

Bruiloft, bedrijfsevent of groot feest…

Een onvergetelijke bruiloft, een gezellige en warme sfeer, magische lichten en midden in de natuur biedt Tipi Village  een cocoon-oplossing voor uw gasten voor de nacht.

Geef een extra dimensie aan uw professionele evenement door uw gasten in tenten te laten slapen. Ver van traditionele hotelkamers belooft Tipi Village onvergetelijke herinneringen

Organiseer een feest als nooit tevoren! De spiegelbol, de DJ, de cocktails … denken ook aan een turnkey-oplossing zodat uw gasten een nacht veilig en warm doorbrengen in een Tipi Village

NordicTipis

Ver weg van de stress van het dagelijkse leven, geniet u van deze onverwachte pauze die uw gasten een gevoel van comfort geeft in een intieme en warme sfeer. Feest onder een gigantische tipi of in een slaapplaats en laat ons een Tipi Village opzetten. We hebben slaapplaatsen , Frient,  van 2 tot 6 personen, ontdek onze verschillende kits. Er zijn verschillende configuraties voor koppels, families, vrienden of collega’s.

Onze Frient zijn ronde tenten gemaakt van zwaar katoenen canvas in zandkleur, volledig waterdicht. Het binnenoppervlak is 20m². We bieden deze service aan vanaf 5 slaapplaatsen, enkel vanaf april tot en met september.

Ben je geïnteresseerd in onze Tipi Village slaapoplossing, neem dat gerust contact met ons op via ons contactformulier