Gewoon even 7 km lopen …

Omdat we met een groep vrienden wilden deelnemen aan unieke, uitdagende sportevents, schreven we ons in 2018 in voor de Gentse Strong Viking Water Run. Het werd onze eerste mud race en sindsdien volgden er nog een paar. In onze nieuwsbrief brengen we telkens een kort verslag.

 

Op een zonnige dag stapten we met tassen vol materiaal naar de parking van Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Na het verorberen van een stevige portie koolhydraten, warmde een knappe Nederlandse aerobic coach aan de start meteen onze spieren op. Om de teamspirit te versterken, moesten we met zijn allen over een twee meter hoge muur klimmen. Daarna leek het alsof we in het liedje ‘Opzij, opzij, opzij’ van Herman Van Veen figureerden, want we moesten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Het pittige parcours telde meer dan 23 obstakels met mooie namen zoals Fjord Drop en Walhalla Step. Bij aankomst voelden we ons allemaal een STRONG VIKING … ‘OERHAA’.

 

 

Samen Mountainbiken

Bewegen moet, zeker in deze coronatijden. Rijd je graag eens met ons in de buurt van Aalst … neem gerust contact met ons via info@nordictipis.com