Fotogallerij

Uw Nordic tipis huren in 5 stappen

We helpen je graag verder!

1. U contacteert ons en beschrijft kort uw evenement. Hierna krijgt U spoedig een vrijblijvende offerte op maat.

2. Nadien komen we eventueel ter plaatse om de locatie te bekijken en het evenement te bespreken. Nadien krijgt u van ons, indien nodig, een aangepaste offerte.

3. Zo gauw u onze offerte ondertekent, reserveren wij definitief uw Nordic Tipis. U krijgt hiervan een bevestiging samen met een voorschotfactuur (50% van het totaalbedrag).

4. Een maand vóór Uw evenement nemen wij contact op om de praktische zaken te bespreken (logistiek, datum opbouw en afbraak,…). U krijgt de slotfactuur van het resterende bedrag, die u uiterlijk 5 dagen vóór uw evenement dient te betalen.

5. Enkele dagen vóór uw evenement bouwen we uw Nordic Tipis op zodat u nog voldoende tijd heeft voor de finishing touch. Na het evenement breken wij de Nordic Tipis af.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Ontvang onze gloednieuwe BROCHURE en blijf op de hoogte over aanbiedingen en handige tips om je evenement optimaal te organiseren.

* indicates requiredU kunt zich op elk moment uitschrijven door op de link in de voettekst van onze e-mails te klikken. Voor meer informatie, bekijk hier ons privacybeleid.