Reeds meer dan 10 jaar werken Nordic Tipis en COKA Partystyling succesvol samen onder de naam  Tipi-Time. Nordic Tipis zorgt daarbij voor de tipi tenten, terwijl CoKa Partystyling de  volledige aankleding van het feest voor haar rekening neemt.

We vullen elkaar perfect aan en delen dezelfde visie van een perfect verzorgd feest aan een betaalbare prijs.

Flexibiliteit en eindeloze mogelijkheden staan bij ons centraal. De natuurlijke look en het ecologische aspect geven uw evenement een positieve uitstraling.

Bedrijfsfeest, trouwfeest, tuinfeest, themafeest, verjaardagsfeest, babyborrel, communiefeest … noem maar op. Voor elk feest, groot of klein, voorzien we het juiste aantal tenten, voor elke weersituatie is er een oplossing, voor elke gelegenheid creëren we de juiste sfeer.

Wij zorgen voor alles van A tot Z, zodat u aan niets hoeft te denken.

Hebben we iets niet “in huis”, dan zoeken we het. Vinden we het niet, dan bestaat het waarschijnlijk niet, maar maken we het voor u of zoeken we samen met u naar een alternatieve oplossing.

Elk feest is voor ons een uitdaging om nét dat ietsje verder te gaan. Bij ons geen ‘copy-paste’ verhaal, maar elke keer weer een uniek event, dat de klant nog lang bijblijft.

Nordic Tipis, meer dan zomaar een tipi.

CoKa Partystyling, een professioneel aanspreekpunt voor alle decoratie en aankleding voor privé- en bedrijfsfeesten en evenementen.